Eerste schets verkaveling Fase 3

25 juli '18

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan de verkaveling van fase 3 in De Brinkhorst. Deze fase komt volledig in het groen te liggen met de polder er rondom heen. Eyecatcher is het natuurspeelpark aan de rand van fase 3. De stedenbouwkundige heeft een mooie schets gemaakt van het plan.

image alt

Uitzicht op het weiland

Rondom polder en groen. Dat vormde de uitgangspunten voor het meest westelijk deel van de Brinkhorst. De buurt ligt haast als een eiland in het groen. Aan de buitenranden van het plan woon je straks heerlijk aan de polder, mét vanuit je woonkamer prachtig uitzicht over de weilanden. De oostelijk gelegen woningen op dit ‘eiland’ liggen aan een sfeervolle singel. Centraal in dit deel van de wijk is een autovrij hof gecreëerd, oftewel een brink. Wel zo logisch in De Brinkhorst!

Ecologisch natuur- en speelpark

Aan de zuidzijde is een ecologisch natuur- en speelpark ontworpen. Hier kunnen de grotere kinderen straks lekker buiten ravotten in de natuur. Denk aan een kabelbaan, een vlot of touwbrug over het water. Aan de concrete invulling hiervan wordt de komende tijd gewerkt.

Natuurspeeltuin
Wonen in De Brinkhorst? Bekijk het actuele woningaanbod
Vragen? Neem contact met ons op