Uitverkocht

Weidezicht in Moordrecht

Het is nog muisstil in huis terwijl je zo zachtjes mogelijk koffie zet. Met de warme koffie in je hand kruip je weg in je badjas. Het is eigenlijk nog iets te fris om zo ’s ochtends vroeg buiten te staan, maar vandaag kan je het niet laten. De dauw schittert over de weides en de nevel trekt langzaam op in de morgenzon. Terwijl je van het uitzicht geniet zet je je gedachten even stil. Wat een heerlijk moment om de dag te beginnen. Dit is wonen in Weidezicht. Wil jij ook zo je dag beginnen?

image alt

Weidezicht uitverkocht

Direct aan de weides en aan de rand van de schitterende nieuwbouwwijk De Brinkhorst komt Weidezicht. Fase 1, een appartementencomplex met 30 appartementen, is uitverkocht, gebouwd en bewoond. De allerlaatste fase bestaat uit 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal met een adembenemend mooi uitzicht over de weides van Moordrecht. Hier zie je vanuit je woonkamer groen tot zover het oog reikt. En niet onbelangrijk: dit zijn de laatste woningen van De Brinkhorst. Jouw nieuwbouwwoning staat straks in een wijk die helemaal af is. De verkoop én bouw van fase 2 is gestart. Alle woningen zijn verkocht. Medio januari 2024 worden de laatste woningen opgeleverd.

image alt

Een slimme investering

Kies je voor een appartement, een 2 onder 1 kapwoning of is een vrijstaande woning jouw favoriet? Welke voorkeur je ook hebt, kiezen voor nieuwbouw is een slimme investering. Nieuwbouwwoningen zijn onderhoudsarm, duurzaam en met nieuwbouw ben je voorbereid op een gasloze toekomst. En ook niet geheel onbelangrijk; doordat nieuwbouw zo energiezuinig is ga je dat terugzien op je energierekening.

Meer over duurzaamheid
Wonen met Weidezicht? Bekijk het aanbod
Vragen? Neem contact op