Onze visie op De Brinkhorst

De Brinkhorst is door een mooie samenwerking tot stand gekomen. Tijdens diverse woonworkshops hebben belangstellenden samen met De gemeente Zuidplas, BPD Ontwikkeling en Kuiper Compagnons invulling gegeven aan de plannen. De uitkomsten van de woonworkshops waren voor ons het uitgangspunt om de opzet, uitstraling en het woningaanbod van het gebied vorm te geven.

Visie

Architectuur en opzet van De Brinkhorst

De dorpse architectuur van Moordrecht vindt duidelijk haar weg terug in de nieuwbouw. Dus ook hier zie je volop variatie in grootte, breedte, kapvormen, kleuren en materialen. De woningen zijn verdeeld over kleine, intieme woonbuurtjes die door middel van dwarsstraatjes allemaal met het achtergelegen polderlandschap verbonden zijn.

Visie

Een wijk voor iedereen

In het hart van het woongebied komt een groot grasveld. Hier is ruimte voor ontmoeting en een variatie aan activiteiten. De Brinkhorst is een wijk voor iedereen. Hier begint het! Hier koop je je eerste huis, hier maak je een doorstart of hier ga je wonen als je eens een keer een spiksplinternieuw huis wilt. 

Bekijk het aanbod
Hoe centraal ligt De Brinkhorst? Bereikbaarheid
Ontdek de 4 buurten van De Brinkhorst Wijken