Ligging De Brinkhorst in Moordrecht

De Brinkhorst ligt ten westen van Moordrecht, tussen de Middelweg, de Weidezoom en de weilanden in. Fietsend rijd je zo het centrum in en met de auto zit je binnen een half uur in Rotterdam en Den Haag. Zin in een dagje strand, op het water of in een schitterend natuurgebied? Vanuit De Brinkhorst ben je er in een mum van tijd!

Even naar de grote stad...

Moordrecht biedt een gezellige en hechte dorpsgemeenschap, met prima eetgelegenheden voor een aangename lunch of lekker diner. Als je zin hebt om uitgebreid te winkelen of gezellig uit te gaan dan ligt Gouda op 10 minuten rijden. Wie nog meer opties wil of gewoon iets anders: met de auto zit je binnen een half uur rijden in Rotterdam en Den Haag.

... of liever op het water?

Wie van de natuur wilt genieten zit goed in Moordrecht. Het Goudse Hout ligt op een kwartier rijden. Wil je liever een dagje varen? Het dorp ligt aan de Hollandse IJssel en de recreatiegebieden van de Zevenhuizerplas en de Rottemeren zijn vlakbij. Meer behoefte om ontspannen op het strand te liggen? Scheveningen ligt op een half uur rijden. 

Hoe centraal ligt De Brinkhorst Bereikbaarheid
Ontdek de 4 buurten van De Brinkhorst Wijken