Opgeleverd

De Entree

De Entree is de 1e wijk in De Brinkhorst. De naam zegt het eigenlijk al, deze nieuwbouwwoningen vormen de entree naar het nieuwe woongebied in Moordrecht. Hier vind je een gevarieerd aanbod van 23 eengezinswoningen, 37 koopappartementen en 38 huurappartementen. Alle woningen zijn opgeleverd en worden naar volle tevredenheid bewoond.

image alt

Alle voorzieningen om de hoek

Door het gevarieerde aanbod in De Entree woont hier van jong tot oud. Er zijn diverse speelplekken in het wijkje en ook andere voorzieningen liggen binnen handbereik. De rustige woonwijk wordt slechts door het schoolplein gescheiden van Brede school het Turfhuis. Hier vind je ook de bibliotheek en het dorpshuis van Moordrecht. Het schoolplein is na schooltijd en in het weekend een leuke, veilige plek om te spelen. Het plein heeft groen en bankjes om te zitten, zo is het voor jong en oud een fijne ontmoetingsplek.

image alt

Architectuur De Entree

De architect heeft zich laten inspireren door de opbouw en de architectuur van het oude Moordrechtse dorp. Variatie en rijke detaillering zijn de sleutelwoorden. Elk huis heeft iets wat hem uniek maakt en bij het ontwerp van het appartementengebouw is er een knipoog gemaakt naar de bekende watertoren.

Toch nieuwbouw kopen?

Ondanks dat De Entree volledig uitverkocht is heb je nog voldoende mogelijkheden om je nieuwe thuis te vinden in De Brinkhorst. Zo volgen de wijken Boerenlint en Weidezicht de komende jaren nog in dit nieuwbouwplan.

Bekijk het actuele aanbod
Iets vragen? Neem gerust contact op
Bekijk het actuele aanbod Woningen