Opgeleverd

Wonen in het Boerenlint

Zodra je het Boerenlint in rijdt, proef je de sfeer van het oude Moordrecht en laat je de hectiek van de dag achter je. Je komt thuis in een sfeervolle en dorpse omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. De kinderen maken nieuwe vriendjes in de natuurspeeltuin en jij geniet van het weidse uitzicht over de omgeving. Dat is pas genieten! Alle woningen zijn verkocht én opgeleverd.

image alt

Groen en ruimte

Rondom polder en groen. Dat vormden de uitgangspunten voor het Boerenlint. De buurt ligt haast als een eiland in het groen. Hier vind je rij-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Aan de buitenranden woon je aan de polder mét prachtig uitzicht over de weilanden. De oostelijk gelegen woningen op dit ‘eiland’ liggen aan een sfeervolle singel. Centraal in dit deel van de wijk is een autovrij hof gecreëerd, oftewel een brink. Wel zo logisch in De Brinkhorst!

image alt

Divers aanbod

Het Boerenlint bestaat uit 72 woningen, uitgevoerd in verschillende woningtypes die al eerder in De Brinkhorst zijn gerealiseerd: eengezinswoningen Markies en Korbeel, herenhuizen Timpaan, patiobungalows Kilkeper, 2 onder 1 kapwoningen Baluster en vrijstaande woningen Arcade. Nieuw zijn de 3 beneden- bovenwoningen met uitzicht op de brink. De woningen zijn ontworpen door LSWA architecten en gebouwd door aannemer De Vries & Verburg.