De uitstekende voorzieningen van Moordrecht

Moordrecht is uitstekend voorzien op het gebied van winkels, sport, scholen en zorg. Het kleine winkelcentrum heeft winkels voor de dagelijkse boodschap en net dat beetje meer. Verder zijn er in Moordrecht enkele eetgelegenheden voor een gezellige lunch of lekker diner. En wil je eens wat anders? Verken dan de omgeving van Moordrecht.

image alt

Sportverenigingen in Moordrecht

De inwoners van Moordrecht vormen samen een hechte gemeenschap en dat zie je terug bij de diverse sportverenigingen, de kerk en de buurtcentra waar altijd wat leuks te doen is. Hier kent men elkaar, hier maak je nog een praatje met je buren, hier sta je voor elkaar klaar. “Bijna iedereen in het dorp is op één of andere manier actief in het verenigingsleven.”

image alt

Zorg en scholen in Moordrecht

Natuurlijk zijn ook de zorgvoorzieningen goed geregeld en in het dorp zijn diverse scholen. Er is zelfs een basisschool heel dicht bij De Brinkhorst. Brede School het Turfhuis ligt aan de rand van het nieuwbouwplan tegen de wijk ‘De Entree’. Al op jonge leeftijd kunnen je kinderen zelf naar school en naar huis lopen.

Heerlijk rustig wonen en alles dichtbij Ligging
Ontdek alles over Moordrecht Moordrecht