Planning Weidezicht

Weidezicht is het allerlaatste wijkje in het nieuwbouwplan De Brinkhorst. Je komt dus te wonen in een wijk waar al gewoond en geleefd wordt. Wel zo fijn! De 1e fase in Weidezicht bestaat uit 30 appartementen. Deze zijn allemaal verkocht en worden binnenkort opgeleverd. De bouw van fase 2 start zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan; bouwrijpe grond, 70% verkocht en een onherroepelijke vergunning. 

In verkoop

De woningen van Weidezicht fase 2 zijn op dinsdag 24 mei in verkoop gegaan. De inschrijfperiode gemist? Het is mogelijk om je bij je favoriete bouwnummer op de reservelijst te plaatsen of direct een optie te nemen, als het bouwnummer als beschikbaar staat op de website. Klik hiervoor op de betreffende knop bij het bouwnummer op de pagina Woningen.

Bekijk het aanbod
Hijskraan

Start bouw

Hijskraan

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden, naar verwachting zal dit eind 2022 / begin 2023 zijn. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt.

Oplevering

De bouw neemt naar verwachting circa een jaar in beslag. Uiteraard is dit onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens de bouw. De aannemer communiceert te zijner tijd met de kopers de concrete planning over de oplevering.

Oplevering
Ook wonen in Weidezicht? Bekijk het aanbod
Vragen? Neem contact op