Verkoop Weidezicht fase 1 gestart!

15 september '20

Het is zover: de verkoop van Weidezicht fase 1 is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden bij jouw favoriete bouwnummer(s) wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot woensdag 23 september 17.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Weidezicht, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 23 september 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 23 september 17.00 uur. Donderdag 24 september vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure
image alt

Download je brochure

Wil je graag een brochure hebben van jouw favoriete bouwnummer(s)? Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete woningtypes? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de woningtypes

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088-712 28 22) of Van Leeuwen Makelaardij (0182 – 37 07 74). 

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen