Succesvol Open Huis type Baluster

13 juli '23

Op vrijdag 7 juli was het Open Huis voor het type Baluster in Weidezicht fase 2. Diverse geïnteresseerden kwamen langs om de woningen te bezichtigen. Niets zo fijn natuurlijk om de woning met eigen ogen te bekijken! Dit Open Huis gemist? Noteer dan alvast 1 september in je agenda voor het volgende Open Huis!

image alt

Woningen in aanbouw

De woningen van het type Baluster waren begin juli al zo vergevorderd dat het mogelijk was om een kijkje binnen te nemen. Wat meteen opviel was de grote hoeveelheid ruimte binnen en de zonovergoten achtertuin met het prachtige uitzicht over het weiland. Naar verwachting worden de woningen begin 2024 opgeleverd. Er is nog 1 bouwnummer van het type Baluster beschikbaar. Is dit jouw droomwoning?

Bekijk het woningaanbod

Open Huis 1 september

Save the date! Op vrijdag 1 september van 15.30 tot 16.30 uur is er opnieuw een Open Huis. Dit keer wordt het type Lunet opengesteld. Pak jij deze kans om de woning in het echt te bekijken? Meld je dan alvast aan via onderstaande button.

Op vrijdag 1 september zien we je graag bij de entree van de bouwplaats (hoek Schuddebeurslaan / Eendenkooi). Vergeet niet je stevige schoenen aan te doen. 

Meld je aan!
  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op