Start bouw Weidezicht fase 2 gevierd

21 maart '23

Het was op vrijdag 17 maart gezellig druk op de bouwplaats van Weidezicht fase 2. De kopers uit het plan vierden de bouwstart van hun woning, samen met vertegenwoordigers van de gemeente Zuidplas, BPD Gebiedsontwikkeling en bouwbedrijf De Vries & Verburg.
image alt

Wethouder Schuurman heet nieuwe bewoners welkom

Na het feestelijk in hijsen van een vloerplaat, heette wethouder Jan Willem Schuurman de toekomstige inwoners van de Brinkhorst welkom. De meesten van hen wonen al in Moordrecht, maar ook komen zij uit diverse omliggende gemeenten. Het was goed dat zij elkaar nu al konden ontmoeten, de eerste contacten zijn gelegd. De wethouder liet enthousiast weten: "Het collegeprogramma van Zuidplas heet 'ruimte voor iedereen'. We investeren in nieuwe woningen met bijpassende voorzieningen in een groene leefomgeving. Dat kunnen we niet alleen: dank aan BPD die onder het motto 'een thuis voor iedereen' de Brinkhorst tot ontwikkeling heeft gebracht!"

Buren worden?

Wil je ook buren worden van de kopers in Weidezicht fase 2? Dat kan! Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Bekijk op onderstaande kaart om welke bouwnummers het gaat. Een vrijblijvende optie aanvragen gaat heel eenvoudig door bij het beschikbare bouwnummer op de knop 'Optie aanvragen' te klikken. Op werkdagen laten we binnen 24 uur weten of je de optie toegewezen hebt gekregen. De bouw is al gestart, dus het wachten op de sleutel wordt steeds korter! Op dit moment is de verwachting dat de woningen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws