Hoe ziet jouw nieuwe droomkeuken eruit?

11 augustus '20

Bij een nieuw appartement hoort een nieuwe keuken! Bij de appartementen in Weidezicht is een keukencheque ter waarde van €2.700 te besteden bij Tieleman Keukens inbegrepen. Dat is goed nieuws toch? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Complete keuken

Of je nu waanzinnig kunt koken, of nog een eitje laat aanbranden (en liever veelvuldig gebruik maakt van de magnetron), een goede keuken heb je nodig. Bij Tieleman Keukens helpen ze je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe droomkeuken. De aanbieding die zij doen bij de keukencheque van € 2.700 is een complete keuken met 5 apparaten: een afzuigkap, combi magnetron, koelkast, inductiekookplaat en vaatwasser. Uiteraard monteren ze de keuken ook vakkundig, na oplevering van je appartement. Hiernaast een visualisatie hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. De opstelling is uiteraard afhankelijk van het type appartement. 

Bovenstaande informatie kan nog aan wijzigingen onderhevig zijn. 

Keuken

Maak kennis

Nog niet bekend met Tieleman Keukens? Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee. Bekijk onderstaand filmpje en maak kennis! 

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws