Haal jouw tuininspiratie in De Tuinen van Appeltern

14 augustus '23

Bij jouw nieuwbouwhuis hoort een gloednieuwe tuin. Een nog onbeschreven blad dat je - net als je woning - nog helemaal naar wens inricht. Ga je voor weelderig groen of praktische tegels? Staat een vijver of juist overkapping op je lijstje? En past een schutting of haag meer bij jouw smaak? Keuzes, keuzes, keuzes. Kom je er maar niet uit of zoek je nog dat laatste vleugje inspiratie, plan dan snel een bezoek aan De Tuinen van Appeltern.

image alt

Geuren en kleuren

De Tuinen van Appeltern ligt in - je raadt het al - Appeltern, midden in het groene Land van Maas en Waal te Gelderland. Dit grootste tuininspiratiepark van Europa biedt oneindig veel inspiratie en informatie rondom tuinieren, tuinaanleg én de laatste trends. Na een bezoekje aan de plantenmarkt vervolg je je weg naar de ruim 200 voorbeeldtuinen in de meest uiteenlopende sferen.

Van bourgondisch tot klassiek en oosters en alles daartussenin. De meer dan 10.000 m2 aan voorbeeld borders in de Nationale Vaste Plantentuin laten je in geuren en kleuren zien welke bloemen perfect zijn voor jouw tuin.

image alt

Een compleet dagprogramma

Naast tuininspiratie vind je in De Tuinen van Appeltern allerlei andere activiteiten voor een gezellig dagje uit. De kinderen klimmen en klauteren op ‘ontdekkingseiland’ vol natuurlijke speelelementen, zoals een bamboedoolhof, wilgentunnels en boomstammen. Sinds kort is er ook een vlindervallei waar ze allerlei prachtige vlinders kunnen spotten. In het sfeervolle restaurant met zonnig terras strijk je op elk moment van de dag neer voor een kop koffie, lekkere lunch of heerlijke high tea. Hier zijn jullie dus wel even zoet.

Meer informatie zoals tijden, tickets en arrangementen? Ga naar de website van De Tuinen van Appeltern.

Website De Tuinen van Appeltern
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod