De achtertuin van het type Lunet

31 juli '23

Ondanks dat je de meeste tijd doorbrengt in je huis, is het ook prettig om een fijne tuin te hebben. Vooral als het mooie weer aanbreekt. Dat is bij het type Lunet zeker het geval. We hebben de tuinen voor je nagemeten en dat in de tuinimpressie verwerkt. Dat maakt de keuze voor een van de beschikbare bouwnummers nog makkelijker. Kijk je mee?

Tuinmaten

Noordwest georiënteerd

De tuinen liggen op het noordwesten en hebben daardoor veel zon in de middag en de avond. Op onderstaande foto is dat goed te zien. Deze werd tijdens het Open Huis op 7 juli genomen. Aan het eind van de tuin zit een talud richting de sloot. Je kunt dit na oplevering bij je tuin betrekken door er bijvoorbeeld een terras aan het water in te maken. En eigenlijk voelt je tuin eindeloos aan door het prachtige vrije uitzicht over het weiland. Zie jij jezelf hier volgende zomer al zitten? Vraag direct een vrijblijvende optie aan bij een van de beschikbare bouwnummers.

Bekijk het woningaanbod
Uitzicht

Open Huis

Wil je de achtertuin met je eigen ogen bewonderen? Dat kan! Op vrijdag 1 september is het Open Huis bij het type Lunet. De woningen zijn opengesteld tussen 15.30 en 16.30 uur. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button.

 

Meld je aan!
  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op