2 onder 1 kapwoningen type Lunet #206

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een vrij uitzicht vanuit je achtertuin over het polderlandschap? Vanuit deze stijlvolle 2 onder 1 kapwoning kan dat elke dag. Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie in je woonkamer. Genieten van je nieuwe woning, maar ook van de omgeving. En van je tuin grenzend aan een slootje. Door de sierlijke witte tuitgevel van de buren valt deze woning met ruime tuin in De Brinkhorst extra op. De charmante raamluiken zorgen voor nog meer elegantie. Wat een charme!


Dit is de laatste fase in De Brinkhorst, hierna is de wijk af. De bouw is gestart in januari 2023!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Lunet #206

ca. 155 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 109 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

Downloads

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Weidezicht Fase 2 Type Baluster En Lunet

Verkoopstuk

Renvooi Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Situatietekening Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Verkooptekening Bwnr 205 En 206 Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kopersinformatie De Brinkhorst Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kleur En Materiaalstaat Weidezicht Fase 2