2 onder 1 kapwoningen type Lunet #208

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een gloednieuwe woning die toch landelijke charme uitstraalt. En dat niet alleen. Vanuit je woonkamer heb je vrij uitzicht over het polderlandschap. Waar vind je dat nog? Omgeven door groen en toch alle voorzieningen dichtbij. Hier kun je in je voortuin een praatje maken met de buren. Terwijl je kinderen veilig spelen op straat. Even wat privacy? Dan ga je toch lekker op een bankje in je achtertuin een boek lezen. Genieten van de omgeving en dat boeren slootje waar je tuin aan grenst. Zie je het al voor je?


Dit is de laatste fase in De Brinkhorst, hierna is de wijk af. De bouw is gestart in januari 2023!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Lunet #208

ca. 161 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 94 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

Downloads

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Weidezicht Fase 2 Type Baluster En Lunet

Verkoopstuk

Renvooi Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Situatietekening Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Verkooptekening Bwnr 207 En 208 Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kopersinformatie De Brinkhorst Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kleur En Materiaalstaat Weidezicht Fase 2