2 onder 1 kapwoningen type Lunet #201

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Hoe fijn is het om zo’n vrij uitzicht te hebben? Vanuit deze stijlvolle 2 onder 1 kapwoning kijk je uit op de polder. De woningen vormen een prachtig straatbeeld door de diverse gevels. Wil jij graag een tuitgevel of ga je voor een langskap met dakkapel? Aan jou de keuze!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Lunet #201

ca. 155 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 109 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

Downloads

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Weidezicht Fase 2 Type Baluster En Lunet

Verkoopstuk

Renvooi Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Situatietekening Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Verkooptekening Bwnr 201 En 202 Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kopersinformatie De Brinkhorst Weidezicht Fase 2

Verkoopstuk

Kleur En Materiaalstaat Weidezicht Fase 2