2 onder 1 kapwoningen type Lunet #209

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Genieten vanuit je woonkamer van het weidse uitzicht over de polder. Zo ver als je kunt kijken. En toch alle voorzieningen om de hoek. Deze gloednieuwe 2 onder 1 kapwoning is van alle gemakken voorzien en heeft een ruime tuin grenzend aan een sloot. Door de klokgevel van de buren valt de woning extra op in de straat. En de elegante raamluiken zorgen voor die landelijke charme. Een unieke plek! Zie je jezelf al zitten in een relaxte fauteuil voor het raam?


Dit is de laatste fase in De Brinkhorst, hierna is de wijk af. De bouw is gestart in januari 2023!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Lunet #209

ca. 155 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 79 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.