2 onder 1 kapwoningen type Baluster #189

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Schitterend! Zo beschrijf je het vrije uitzicht over het polderlandschap vanuit je woonkamer. Maar deze 2 onder 1 kapwoning is zelf ook een plaatje om te zien. De luiken bij het zijraam, de details in de voorgevel en het Frans balkon geven deze woning charme. Pak jij deze laatste kans in De Brinkhorst?


Dit is de laatste fase in De Brinkhorst, hierna is de wijk af. De bouw is gestart in januari 2023!


In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Baluster #189

ca. 176 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
2 parkeerplaatsen
ca. 110 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.