2 onder 1 kapwoningen type Lunet #210

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Door de sierlijke klokgevel valt deze 2 onder 1 kapwoning direct op in de straat. Wat een droom! Een nieuwe woning van alle gemakken voorzien en toch authentiek. Zie je jezelf al tuinieren in de voortuin? Ondertussen geniet je van je kinderen die veilig spelen op straat en maak je een praatje met de buren. Of pak een goed boek en geniet van de stilte in de achtertuin, grenzend aan een slootje. Turend over het polderlandschap. Hier kom jij thuis. Zie je het al voor je?


Dit is de laatste fase in De Brinkhorst, hierna is de wijk af. De bouw is gestart in januari 2023!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen type Lunet #210

ca. 163 m2
4 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 74 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Op dit moment is de opleverprognose het eerste kwartaal van 2024. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 - 71 22 816.

image alt

Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.