Verkoop Weidezicht fase 2 gestart!

24 mei '22

Het is zover: de verkoop van Weidezicht fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt dit downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot dinsdag 31 mei 15.00 uur. Donderdag 2 juni worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Weidezicht, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 31 mei 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088-712 28 22) of Van Leeuwen Makelaardij (0182 – 37 07 74). 

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen