Het gekozen sanitair in Weidezicht is bekend!

24 februari '23

De woningen in Weidezicht fase 2 in De Brinkhorst zijn sinds december 2022 in aanbouw. Niet alleen op de bouwplaats wordt hard gewerkt. Achter de schermen is de aannemer ook druk bezig, onder andere met het afronden van het te kiezen meer- en minderwerk. Om die reden zijn er nu een aantal keuzes voor het sanitair en tegelwerk gemaakt voor de onverkochte woningen. Heb je interesse in een prachtige 2 onder 1 kapwoning in deze groene wijk in De Brinkhorst? Lees dan snel verder, want met het gekozen sanitair en tegelwerk begint jouw woondroom echt tot leven te komen!

Sanitair en tegelwerk

De woningen in Weidezicht fase 2 worden standaard opgeleverd met het kwalitatieve sanitair van de Architectura-lijn van Villeroy en Boch in zowel de badkamer als het toilet. Daarnaast worden de enkele wastafel, de douche en het fonteintje in het toilet, uitgerust met een kraan van Grohe. 

De vloertegels van het merk Mosa zijn donkergrijs en hebben een afmeting van 60x60 cm. Aan de wand is het tegelwerk ook van Mosa. Deze glanswitte tegels zijn 30x60 cm en worden liggend getegeld. In de badkamer loopt het tegelwerk tot het plafond en de toiletruimte wordt betegeld tot 1,50 meter.

Bekijk de sanitairbrochure
image alt

Het eigen thuis-spa gevoel

Wanneer je straks de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar. Hoe fijn is dat? Met deze afwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Smaak en wensen zijn uiteraard persoonlijk. Met de gekozen afwerking heb je een ideale, rustige basis. Creëer het eigen thuis-spa gevoel met de mooiste badkameraccessoires.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Ook wonen in Weidezicht? Bekijk het actuele aanbod