Eerste contouren Weidezicht fase 2 zichtbaar

27 februari '23

De bouw van fase 2 is al een paar maanden in volle gang. Inmiddels zijn de eerste contouren goed zichtbaar. De kopers worden daarom binnenkort uitgenodigd om de start van de bouw op de bouwplaats te vieren. Vandaag nam verkoopmanager Roxanne van Kempen alvast een kijkje op de bouwplaats. Waarbij de zon al goed zijn best deed in de toekomstige achtertuinen. 

image alt

Zonnige achtertuin

Verkoopmanager Roxanne van Kempen was op deze laatste dag van februari op locatie in Moordrecht. Waar ’s morgens nog natte sneeuw met dikke vlokken uit de lucht kwam vallen leek het ’s middags wel lente in Moordrecht. Einde winter is al goed te zien hoe de achtertuinen van de laatste fase van De Brinkhorst in de middag in de zon komen te liggen. In de zomer staat de zon nog hoger en schijnt ze nog langer. Zie jij jezelf al zitten?

image alt

Buren worden?

De bouw is sinds december in volle gang, maar nu worden dan toch echt de contouren zichtbaar op de bouwplaats van de allerlaatste fase in De Brinkhorst in Moordrecht. Het is dan ook eindelijk mogelijk om de kopers te ontvangen op de bouwplaats voor de feestelijke officiële handeling. De kopers kijken er naar uit hun nieuwe buren te ontmoeten. Heb jij ook zin in een nieuw energiezuinig huis met prachtig uitzicht en natuurlijk leuke buren? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Als je snel beslist kun je aansluiten bij het kopersfeestje dat in de 3e week van maart op de bouwplaats wordt georganiseerd.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod