Bouw Weidezicht fase 2 gestart!

23 december '22

Goed nieuws! Aannemer De Vries & Verburg is gestart met de bouwwerkzaamheden van de woningen in Weidezicht fase 2. Allereerst worden de bodemlussen voor de warmtepompinstallatie aangebracht. We ontvingen een paar foto's vanaf de bouwplaats. Kijk je mee? Ps. er zijn nog woningen beschikbaar in deze laatste fase!

image alt

Eerste verwachte oplevering

In week 50 is de aannemer gestart met het aanbrengen van de bodemlussen. Naar verwachting wordt eind januari gestart met het heiwerk. Op dit moment is de verwachting dat de eerste woningen eind 2023 / begin 2024 opgeleverd gaan worden. De bouwroute loopt van blok 46 naar 59, zodat de aannemer zich als het ware de wijk uitwerkt. Na de bouw van deze woningen is de wijk namelijk af!

image alt

Beschikbaar aanbod

Wil jij ook wonen in Weidezicht fase 2? Logisch, want nu de bouw is gestart is het aftellen tot de oplevering een stuk korter. Het mooie is; het is nog mogelijk! Er zijn een aantal bouwnummers beschikbaar, zowel van het 2 onder 1 kap type Baluster als Lunet. Bekijk op onderstaande kavelkaart of op de pagina Woningen om welke bouwnummers het gaat. Een optie aanvragen gaat eenvoudig via de knop 'Optie aanvragen'. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur bericht of de optie aan je is toegewezen. Wie weet zit jij in de winter van 2024 wel in je nieuwe huis in De Brinkhorst!

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod