Bijna 80% verkocht in Weidezicht fase 2

30 januari '23

Het jaar is goed begonnen voor Weidezicht fase 2; er zijn 2 woningen verkocht! Hiermee is bijna 80% van de allerlaatste fase verkocht. We feliciteren de kopers van harte met hun nieuwe thuis in De Brinkhorst. Buren worden? Dat kan! Er zijn nog maar een aantal bouwnummers beschikbaar.

image alt

Beschikbaar aanbod

Van de 2 onder 1 kapwoning type Lunet zijn nog 4 woningen beschikbaar. Deze woningen hebben 155 m2 tot 163 m2 woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een ruime zolder die je nog vrij in kunt delen. Het type Baluster is met 176 m2 woonoppervlakte net een slagje groter. De woonkamer heeft standaard een zijuitbouw die ideaal is als speelkamer of werkplek. Boven zijn 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder te vinden. Alle woningen hebben vanaf de achterkant prachtig vrij uitzicht over het weiland.

image alt

Interesse?

De bouw van de woningen is in december 2022 al gestart! Je bent dus zeker dat de woning wordt gebouwd en het aftellen tot de sleuteloverdracht wordt steeds korter. Ga ook eens kijken in De Brinkhorst. De architectuur van het type Baluster en Lunet zie je overal in de wijk terug. Weidezicht fase 2 is de allerlaatste fase, hierna is de wijk klaar. Bekijk op onderstaande kavelkaart de beschikbare bouwnummers, klik erop en vraag vrijblijvend een optie aan.

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod