Appartementen Weidezicht toegewezen

24 september '20

De inschrijfperiode voor Weidezicht is woensdag 23 september om 17.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen, er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Heb je interesse in een woning die nog vrij is? Bekijk op de pagina Woningen de beschikbare bouwnummers en klik op de knop Optie aanvragen bij het bouwnummer waarin je interesse hebt. Liever telefonisch contact? Geen probleem, bel gerust met Marnix Haanappel (06 - 15 01 50 84) of Van Leeuwen Makelaardij (0182 – 37 07 74) om direct een vrijblijvende optie op een woning te nemen. 

Bekijk de beschikbare woningen
Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in Weidezicht? Bekijk het actuele aanbod