Woningen in Het Boerenlint toegewezen

De inschrijfperiode voor Het Boerenlint is maandag 30 maart om 17.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen toegewezen, er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Heb je interesse in een woning die nog vrij is? Bekijk in onderstaande kavelkaart de beschikbare bouwnummers en neem bij interesse contact op met Marnix Haanappel (06 - 15 01 50 84) of Van Leeuwen Makelaardij (0182 – 37 07 74) om direct een vrijblijvende optie op een woning te nemen. 

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in Het Boerenlint? Bekijk het actuele aanbod