Verkoop Het Boerenlint gestart!

Het is zover: de verkoop van Het Boerenlint is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je Mijn Eigen Huis account en kan tot maandag 30 maart 17.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen. 

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer informatie over jouw favoriete woningen. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door voor maximaal 5 bouwnummers. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 30 maart 17.00 uur. Dinsdag 31 maart vindt de toewijzing plaats. Na 17.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure
image alt

Download je brochure

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dit heeft ook gevolgen voor alle evenementen van BPD. De gezondheid en veiligheid van onze klanten staat voorop, daarom kunnen wij voor deze fase in De Brinkhorst helaas geen informatieavond organiseren. Goed nieuws; je maakt nog steeds evenveel kans op een woning. Het is namelijk niet nodig om daarvoor naar het evenement te komen. Wil je graag een brochure hebben van jouw favoriete bouwnummer(s)? Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete woningtypes? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Vragen?

Het team van De Brinkhorst staat de komende weken gewoon klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden. Ook kun je telefonisch contact opnemen met Van Leeuwen Makelaardij via 0182 – 370774. 

Neem contact op