Maak kennis met het Boerenlint

Nieuw in De Brinkhorst is het wijkje het Boerenlint. Dit deel van  de wijk wordt voor een groot deel omringd door polderlandschap, wat je een prachtig vrij uitzicht biedt aan de woningen die aan de rand liggen. De meeste woningtypes in het Boerenlint zijn al eerder verkocht in De Brinkhorst. Welke heeft jouw voorkeur?

image alt

Verschillende types

Het Boerenlint krijgt 72 woningen in verschillende woningtypes die al eerder in De Brinkhorst zijn verkocht. Sommige hiervan zijn zelfs al gebouwd. In dit wijkje komen: Eengezinswoningen Markies en Korbeel, Herenhuizen Timpaan, patiobungalows Kilkeper, 2 onder 1 kapwoningen Baluster en vrijstaande woningen Arcade. Nieuw in deze volgende fase zijn de beneden- bovenwoningen. Alle woningen gaan naar verwachting na de zomer in verkoop. Maar wat dit wijkje echt populair maakt? De natuurspeeltuin aan de sportveldenzijde. Hier kunnen de kinderen volledig uitleven op de speeltoestellen bij en over het water.

Bekijk het aanbod

Interesse?

Heb je interesse in een van de woningtypes in Het Boerenlint? Laat dan je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden je dan de komende tijd op de hoogte van alle updates rond het Boerenlint.

  Bekijk de woningen
  Neem contact op