Kavelkaart en 2 nieuwe types Het Boerenlint online

Onlangs kondigden we een nieuwe fase in De Brinkhorst aan: Het Boerenlint. Inmiddels is ook de kavelkaart op de website bijgewerkt en kun je precies zien waar welk woningtype komt te liggen. Daarbij introduceren we ook 2 nieuwe woningtypes: 3 onder 1 kapwoning Baluster en de beneden- bovenwoningen.

image alt

Nieuwe woningtypes

De 3 onder 1 kapwoning Baluster heeft dezelfde indeling en uitstraling als de 2 onder 1 kapwoning Baluster. Er is alleen een extra woning aan dit blokje toegevoegd. Dit type komt 6 keer voor en ligt aan de rand van het plan met uitzicht over het weiland of over de singel richting Rond de Brink. De beneden- bovenwoningen komen in het midden van Het Boerenlint in een kleinschalig appartementencomplex. De onderste verdieping bestaat uit 1 woning. Op de 1e verdieping zijn 2 woningen. Deze hebben op de 2e verdieping de slaapkamers. 

Interesse in Het Boerenlint

Heb je interesse in een van de woningtypes in Het Boerenlint? Klik op een woning in de kavelkaart hieronder, bekijk de woning en laat onderaan de pagina je NAW gegevens achter. Wij houden je dan de komende tijd op de hoogte van alle vorderingen rondom deze woningen.

  Bekijk de woningtypes
  Lees het laatste nieuws