Eerste woningen Het Boerenlint verkocht

30 maart sloot de inschrijfperiode voor de woningen in Het Boerenlint. Inmiddels zijn de eerste 14 woningen in deze fase verkocht! We feliciteren de kopers met hun prachtige nieuwe woning. Wordt dit ook jouw nieuwe thuis? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar.

image alt

Diverse woningtypes

Wil jij eindeloos uitzicht over de weilanden? Dan heb je geluk! Er zijn nog 2 woningen van het type Baluster (3 onder 1 kapwoning) beschikbaar aan de buitenrand. Ook in het binnengebied zijn nog diverse bouwnummers beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van het type Kilkeper: een zeer brede woning sfeervol gelegen aan een brink. Of de herenhuizen Timpaan met uitzicht richting de sportvelden en de natuurspeeltuin. Elk plekje in Het Boerenlint is fijn thuiskomen. In Het Boerenlint kun je al wonen vanaf € 346.000 v.o.n. Wat is jouw favoriete woningtype? Bekijk het beschikbare aanbod op de kavelkaart hieronder. 

Bekijk het aanbod

Buren worden?

Heb jij interesse in deze prachtige woning in Het Boerenlint, neem dan contact op met Marnix Haanappel (088 712 28 22) of Van Leeuwen Makelaardij (0182 37 07 74). Zij kunnen je alles vertellen over de woning en je een vrijblijvende optie geven. 

  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws