Voorzieningen bij het Boerenlint

Woon je in Het Boerenlint dan zijn alle voorzieningen dichtbij. In 5 fietsminuten ben je in het centrum van Moordrecht, de sportvelden liggen achter Het Boerenlint en de brede school - met de bibliotheek en het dorpshuis- is bij de entree van de wijk. Ook de kinderen kunnen hun hart ophalen. Aan de rand van Het Boerenlint, aan de kant van de sportvelden, komt namelijk een natuurspeeltuin. Die zijn daar voorlopig wel even zoet!

image alt

Brede school het Turfhuis

In Brede school het Turfhuis is naast een basisschool ook de bibliotheek en het dorpshuis van Moordrecht gevestigd. Het schoolplein is na schooltijd en in het weekend een leuke, veilige plek om te spelen. Te gek toch, als je zo veel ruimte hebt om een balletje te trappen? Het plein krijgt groen en bankjes om te zitten, zodat het ook voor de ouders een fijne ontmoetingsplek wordt.

image alt

Lekker bewegen

Ben je sportief en/of sporten de kinderen graag? Dan zit je goed als je in Het Boerenlint van De Brinkhorst woont. Hiervandaan loop je zo naar de Sportlaan met allerlei sportvelden, het zwembad en Sportcentrum De Zuidplas. Van tennisscouting en muziek, tot kempofitnesssportvissen, volkstuinieren en zwemmen, Moordrecht biedt echt voor elk wat wils.

image alt

Natuurspeeltuin

Aan de zuidzijde van Het Boerenlint is een ecologisch natuur- en speelpark ontworpen. Hier kunnen de grotere kinderen straks lekker buiten ravotten in de natuur. Denk aan een kabelbaan, een vlot of touwbrug over het water. Aan de concrete invulling hiervan wordt gewerkt.

Vragen Neem contact op
Wonen in het Boerenlint Bekijk de woningen